21447 megtekintés
 logo

Megtekintések:

Görgess le az oldal használatához!
Most jelenleg a(z) kereskedés oldalán van! Ilyenkor a bolt termékkínálatában keres a weboldal.
Hirdetés
Szűrési feltételek
Adj meg szűrési feltételt, majd kattints a keresésre!

Színek:

Kültér
Beltér
Vizesbázisú
Oldószeres

Kiszerelések:

Liter vagy Kilogramm
(Min. 0) - (Max. 100)
2 Komp.
Spray
Kinyomós
Doboz/Vödör
Flakon
Zsák
Tubus

Felhasználási területek:

Falhoz
Fémhez
Fához
Oldó és Tisztítószerek
Műanyagokhoz
Tetőhöz
Padlóhoz
Homlokzathoz

Célok és körülmények:

Esztétikai és környezeti kritériumok
Kivitelezési tulajdonságok
Műszaki adatok

Útikalauz

Minden, ami a házhoz kell koncepció jelen állapotában, a festékosztály feltöltésénél tartunk, amiben már több mint 50 festékbolt összesített készletében böngészhet a főoldalon, vagy betérhetünk a festékszaküzletekbe egyesével, ahol a saját készletükből, valamint a nagykereskedőik összesített kínálatából válogathatunk. 120 szűrési feltételt tud egyszerre megadni és a KERESŐ GOMB automatikusan mutatja a találatok számát. KERESÉS indítása után találjuk a festék és építőanyagokat. Festék árak és akciók folyamatosan kerülnek ki a polcokra. Festék színek és műszaki leírások a termékre kattintva láthatók, árakat a festékboltokban találjuk mert a festéküzletek árképzése eltér egymástól. Festék rendelés futárral történő házhoz szállítással, a fajlagosan nagy terméksúly miatt drága, ezért érdemes beugrani az üzletbe, mint egy pik-pakk pontra és elhozni onnan.

Megtalálhatóak az oldalon: festék színek, fényességek, kiszerelés és súly szerinti szűrők. Oldószeres és vizes bázisú, kültéri és beltéri festék és egyéb építőipari nem szerkezeti anyagok. Zománc, lakk, lazúr, impregnáló szerek, olajok, pác, rovarölő, gomba és penész kezelő biocid szerek, díszítő vakolat, effekt és struktúra anyagok, fehér festékek, színes falfesték, glett, gipsz, purhab, vakolat, falazó habarcs, tapasz, gitt, fugázó, szilikon tömítő, tapéta ragasztó, csempe, burkolat ragasztó, izolálók és tapadó hidak, korrózió gátló, homlokzat festék, lábazatfesték, páraáteresztő festék, hőszigetelő rendszer, páraáteresztő hőszigetelés, vízszigetelés, műanyag festékek, műgyanta, beton és aljzatkiegyenlítő, padló ápolás, betonfesték, tetőfesték, hígító, oldószer, festék és rozsdamaró.

A vásárló amikor betér egy áruházba akkor van egy általános elképzelése arról, hogy mit szeretne megvalósítani. Eléjük siet egy „ügyes értékesítő”, aki kikérdezi arról, hogy pontosan mi a célja, azaz barkochbáznak egyet és odavezeti őt azokhoz a termékekhez, amikre szüksége van.

Ennek a közlekedési útvonalak kialakításán dolgozik minden gyártó, a saját termék kategóriák menedzselésével. Tökéletesen tisztában kell lennünk azzal, hogy milyen hasonló termékek közül választhat a vevő. Tehát a különböző gyártók termék kategóriáit kell egy rendszerben helyezni ahhoz, hogy a vásárló azokat a termékeket találja meg az út végén, amit mindenki szeretne. Ezt a folyamatot modelleztük le a FestékRendelés.hu oldalon.

Az Nehrer Ház célja, hogy a meglévő gyártó-kereskedő-vevő útvonal erdejében vágjon egy olyan ösvényt, ami hatékonyabbá teszi a gyártók számára a közvetlen kommunikációt a vásárlók felé.

KÉRDÉS A VÁSÁRLÓK FELÉ:

Szeret olyan áruházban vásárolni, ahol biztosan megtalálja, amit keres?
Itt minden van, ami a Házhoz kell!

KÉRDÉS A BOLTOK FELÉ:

Szeretnél egy olyan áruházat működtetni, ahova bejön a vevő és amit keres azt ki tudod szolgálni?
A vevők fele az interneten néz körül, mielőtt vásárolna.

KÉRDÉS A GYÁRTÓK FELÉ:

Szeretnél beszállítani egy olyan áruházba, ahol az „ügyes értékesítő” kollégát is biztosítani tudjátok termékeitek mellé?

Amennyiben a kérdésre a válasz: IGEN

Hívj fel!

Tisztelettel:
Nehrer György / 06 30 529 4269

;