23340 megtekintés

Cégnév: Nehrer Ház Kft.
Székhely: 8042 Moha, Fő u. 66.
Cégjegyzék szám: 07-09-008028
E-mail: festekrendeles@festekrendeles.hu
Telefonszám: +36 30 529 4269

Dátum: 2016. 06. 07.

ADATVÉDELEM és JOGI NYILATKOZAT

A festekrendeles.hu-t és aloldalait (továbbiakban oldal), kapcsolódó szolgáltatásait és termékeit a székesfehérvári székhelyű Nehrer Ház Kft. (továbbiakban üzemeltető, cég, vagy Nehrer Ház) üzemelteti.
Jelen feltételek, amelyet az oldal használatával, regisztrációkor, bármely szolgáltatásunk, vagy termékünk megrendelésekor automatikusan elfogad, az oldal, illetve a megrendelt termék vagy szolgáltatás szöveges és egyéb képi tartalmára, programjára, forráskódjára, megjelenésére, alapelveire, a felhasználókról, vagy megrendelőkről esetlegesen gyűjtött adatokra, számítógépes hálózatára, a jogviszonyokra, a megrendelés menetére illetve egyéb kötelezettségekre vonatkozik.
Jelen szerződés előzetes értesítés nélkül változhat, érvényessége a fent megjelölt dátumtól kezdődik! Amennyiben már nem ért egyet a feltételekkel, úgy az oldalunk, szolgáltatásaink és termékeink használata már nem ajánlott.

Jelen szerződés az oldalt, valamint cégünk kapcsolódó szolgáltatásait és termékeit igénybe vevő felhasználó, illetve üzleti megállapodás keretében a megrendelő és az üzemeltető között jön létre.

Jelen szerződés nem kerül iktatásra és digitális formában, a dokumentum kinyomtatása nélkül is érvényes!

Harmadik személynek nevezzük azt a személyt, vagy szervezetet, aki nem használója az festekrendeles.hu egyik szolgáltatásának sem, csak járulékos vagy semleges szereplő a szolgáltatások működtetése vagy használata során.

Jelen szerződés megszüntetésére csak bírósági úton megszületett döntés esetén, vagy az festekrendeles.hu oldal és a szolgáltatások használatának, feltételek alapján történő befejezésekor kerülhet sor.

Az üzemeltető e szerződés feltételeinek bármely pontjától eltérhet, amennyiben az nem érinti negatív hatással a felhasználókat vagy a megrendelőt!

Ebben a dokumentumban nem említett pontokról vagy témákról, a magyarországi és EU-s jogszabályok rendelkeznek.

Regisztráció, új adatlap, adatvédelem

Adminisztrátorunk (ügyintézőnk) a legtöbb ügyet telefonon keresztül intézi partnereinkkel. Az ügyintézőnkkel folytatott beszélgetés és megrendelés szóbeli szerződésnek minősül. Ügyintézőnkkel folytatott beszélgetések nincsenek rögzítve, de az elhangzott telefonszámokat és email címeket felhasználhatjuk további kapcsolat felvételi célzattal.
Telefonon, vagy emailen keresztül sosem kérjük, hogy adja meg jelszavait, vagy bankkártya adatait!

Az oldalra nem lehetséges a regisztráció.

Az oldal használata során, regisztráció nélkül is gyűjthetünk statisztikai adatokat a használók számítógépéről, internet kapcsolatáról és böngészési szokásairól. Szolgáltatásaink működésének elősegítése érdekében sütiket vagy egyéb ideiglenes fájlokat helyezhetünk el a számítógépén. Törölheti ezeket a sütiket, de az oldal később újra létrehozza majd azokat.
A használat során gyűjtött adatokat bizalmasan kezeljük.

Szerzői jogok

Az festekrendeles.hu-n, al- és társoldalain található tartalom (szöveg-, kép-, videóanyag), technológia és működési elv a(z) Nehrer Ház Kft. (továbbiakban üzemeltető) szellemi tulajdona. A máshonnan származó információk, adatok megjelenítése, továbbközlése minden esetben a gyártók nyilvános weboldalán található termékleírások, műszaki adatlapok tartalmi elemeivel megegyező módon történik.

Az üzemeltető fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar szerzői jogi törvények védik.

A üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - adattároló eszközére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Nehrer Ház Kft. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig a nyilvánosságnak bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Nehrer Ház Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Az festekrendeles.hu és al oldal domainjai, név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Nehrer Ház Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A Nehrer Ház Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Amennyiben kifogása van az oldalon tartalommal, vagy bármely adattal kapcsolatban, kérjük, jelezze nekünk bármely elérhetőségünkön keresztül.

Igénybevétel és használat

Az Nehrer Ház Kft. weboldalának (www.festekrendeles.hu) főoldalára mutató linket bárki elhelyezheti saját felületén külön hozzájárulás nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a www.festekrendeles.hu oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

Felelősség kizárás

Az üzemeltető nem vállal felelősséget a felhasználót, vagy harmadik személyt ért hardveres vagy softveres károkért, amely közvetett módon, vagy véletlenül következett be az festekrendeles.hu bármely termékének vagy szolgáltatásának a használata közben.
Az üzemeltető nem vállal felelősséget harmadik személytől származó szolgáltatás igénybevételéből fakadó károkért vagy elérhetetlenségért.
A Nehrer Ház Kft. nem vállal felelősséget semmiféle kiszivárgott adatért, aminek közlése során harmadik személy is szerepet játszott.